VACATURE financieel adm medewerker

VACATURE

Wie zijn wij?

Base Consultants is een accountancy en fiscalisten kantoor dat de mensen centraal stelt. Wij willen onze cliënten ontzorgen, zodat de ondernemer de tijd heeft om zich te focussen op zijn/haar business. Door goed te luisteren naar onze cliënten is je betrokkenheid bij de cliënt groot. We werken met een team van 5 personen. Je kunt gebruik maken van onze kantoorruimte maar ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Door de groei van het bedrijf en door uitstroom bij de bereikte pensioenleeftijd zijn we op zoek naar een (senior) Financieel Administratief Medewerker.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een Professional die het prettig vindt om de klant te leren kennen en vanuit die basis de boekhouding voor de klanten te doen. We zoeken iemand die enerzijds zakelijke kwaliteiten heeft zoals heldere communicatie, nauwkeurig werken en het nakomen van afspraken. Anderzijds is de Professional iemand die het hart op de juiste plek heeft en altijd bereid is om anderen te helpen. Daarnaast is het van belang dat je graag in een kleinschalig, gezellig team werkzaam wilt zijn. Ook ouderen hebben bij ons een kans.

Wat doe jij als Financieel Administratief Medewerker?

Als administratief medewerker werk je in een team van vijf mensen. Je verzorgt de boekhouding voor zeer uiteenlopende bedrijven. Je zorgt er onder andere voor dat de bankmutaties correct worden verwerkt. Daarnaast breng je de ondernemer regelmatig op de hoogte van de openstaande posten en los je samen met de klant eventuele vraagposten op. Jouw output is de basis voor het rapport inzake jaarstukken voor onze cliënten. Tevens ondersteun je het team met het maken van de kolommenbalansen.

Functie eisen:

·         Je beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau

·         Je hebt bij voorkeur een opleiding in de financieel administratieve richting

·         Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

·         Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar

·         Uitbreiding naar 20 uur per week is mogelijk

·         Je kunt helder communiceren, zowel telefonisch als per e-mail

·         Je kunt nauwkeurig werken

 

Beloning: Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring

Ben je sociaal en nauwkeurig en spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan via een mail aan info@baseconsultants.nl of bel naar 06-42264873 of 040 262 3247.